Back to top

La Xarxa de Mercats Sedentaris de Girona recull més de dos mil euros per a la recerca biomèdica

La Xarxa de Mercats Sedentaris de Girona recull més de dos mil euros per a la recerca biomèdica

Concretament 2.113 euros són els que es van recollir amb aquesta iniciativa i que es destinaran a contribuir als diversos projectes de recerca que duu a terme l’Institut d’Investigació Biomèdica de Girona (IDIBGI) a les comarques de Girona.

La Xarxa de Mercats Sedentaris de Girona, composta pels mercats de Girona, Lloret de Mar, Olot, Palafrugell, Palamós, Portbou, Roses, Salt i Sant Feliu de Guíxols, va col•laborar amb l’IDIBGI en l’edició d’un calendari solidari, que es va posar a la venda a les parades dels mercats al preu de dos euros. El calendari aplegava un recull de receptes de la revista Milfulls, una per mes, que combinaven aliments saludables amb creativitat gastronòmica.

En el marc d’aquesta col•laboració, l’Institut d’Investigació Biomèdica de Girona va rebre, el 4 de juny passat, la visita dels representants de la Xarxa de Mercats Sedentaris de Girona. Acompanyats per Ferran Pedró, responsable del departament de Fundraising, van tenir l’oportunitat de conèixer de prop les instal•lacions, els investigadors que hi treballen i els nombrosos projectes que s’hi desenvolupen.

Web IDIBGI:
http://www.idibgi.org/