Back to top
 

Subvencions

Adreçades a la Xarxa de Serveis Locals de Promoció Econòmica:

Altres subvencions:

Subvencions per fomentar projectes i accions de promoció econòmica adreçades als membres no adherits a la Xarxa de Serveis Locals de Promoció Econòmica
Tenen per finalitat fomentar projectes i accions de promoció econòmica en els àmbits de mercat de treball, teixit productiu, sector comercial i altres iniciatives relacionades amb el desenvolupament local.

 

Subvencions per fomentar projectes i accions de promoció i dinamització comercial adreçades als membres de la Xarxa de Mercats Sedentaris de la Província de Girona
Tenen per objectiu potenciar el territori, la qualitat i els productes, però també la professionalització i la formació com a eines de diferenciació d’aquests espais comercials públics al servei de la ciutadania, ja que són una peça clau del comerç local, per la funció econòmica i social que desenvolupen.

Subvencions per a l’adquisició d’armaris intel·ligents per a municipis de menys de 2.000 habitants
Tenen per objectiu facilitar la inversió en aquests equipaments, que permeten la recollida de productes i serveis adquirits per la ciutadania a fi de reduir la mobilitat, evitar desplaçaments innecessaris i concentrar tots els lliuraments en un sol punt.

 

Subvencions per fomentar projectes i accions de promoció i dinamització del comerç de proximitat
Tenen per objectiu donar suport a les entitats de comerç (associacions i federacions), com a agents representatius i fonamentals en el desenvolupament de les estratègies polítiques en l’àmbit comercial. Les actuacions contribueixen a crear, mantenir o consolidar un teixit comercial que fa possible la implementació de projectes en l’àmbit del comerç urbà, en el marc de les línies generals dissenyades conjuntament amb l’ens local.