Back to top

La segona edició dels premis Projecta’t premien la digitalització i la internacionalització

La segona edició dels premis Projecta’t premien la digitalització i la internacionalització

Les deu empreses guardonades són Plego, el xuixo de Can Castelló, Gesthip, UNDOS Arquitectura Cooperativa, Watelia, Centre d’Optometria Catalunya, Mycheftool, Menuts Girona, FAIND i Funengo.

La Diputació de Girona ha lliurat els guardons de la segona edició dels Premis Projecta’t, una iniciativa de suport a les empreses que s’emmarca en el programa d’emprenedoria CO-CREIX i que rep el finançament del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER). La finalitat dels premis és impulsar els projectes empresarials de la demarcació de Girona posant a l’abast dels equips guanyadors un ventall d’experts que els ofereixen suport i assessorament personalitzat perquè assoleixin els objectius de creixement esperats per al 2021.

Un total de 22 iniciatives, entre empreses i autònoms, es van presentar a aquesta segona edició que es va convocar a finals del 2020, i el jurat en va escollir les que presentaven accions estratègiques amb un major potencial de creixement: Plego, el xuixo de Can Castelló, Gesthip, UNDOS Arquitectura Cooperativa, Watelia, Centre d’Optometria Catalunya, Mycheftool, Menuts Girona, FAIND i Funengo.

En els darrers sis mesos, els premiats han estat treballant amb consultors experts per definir l’estratègia a seguir i marcar les accions de creixement que duran a terme en el proper any. Un bon exemple és el cas de Plego, una empresa de Girona, especialitzada en la volumetria del paper i altres materials derivats, que buscava expandir els seus productes internacionalment i que, gràcies a la mentoria dels premis, ha iniciat acords comercials amb distribuïdors Europeus.

Es poden conèixer més a fons les iniciatives guanyadores de la segona edició dels Premis Projecta’t accedint a http://promoeco.ddgi.cat/premis-projectat