Back to top

Els ajuts de comerç de la Generalitat es presenten a la Diputació

Els ajuts de comerç de la Generalitat es presenten a la Diputació

La cap de la Unitat de Subvencions i Promoció Territorial de l’Àrea de Comerç del Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM), Marta Sendra Entrena, va ser l’encarregada de presentar els ajuts, acompanyada de Carme Arnaiz Vázquez, dels Serveis Territorials del CCAM a Girona.

Enguany es destinen 7 milions d’euros al pla de subvencions per al comerç, l’artesania i la moda. El pla d’ajuts inclou vuit línies de subvencions diferents, orientades al foment de les accions col·lectives d’entitats i associacions, la transformació digital del comerç, la implantació de nous comerços en locals buits, la millora comercial, la internacionalització de la moda, i la promoció, la comercialització i la millora de la gestió de l’empresa artesana. El termini per presentar les sol·licituds finalitzarà el proper 14 d’agost.

 

La Xarxa de Comerç de Proximitat

La presentació es va fer en el marc d’una reunió de la Xarxa de Comerç de Proximitat (XCP) de la Diputació de Girona. La XCP es va formar el juliol del 2017 amb l’objectiu de crear un grup de treball per potenciar el comerç als municipis.

La iniciativa forma part de les propostes plantejades aquest 2018 pels mateixos tècnics de la XCP.

 

Notícia sencera:

http://ccam.gencat.cat/ca/detalls/noticia/20180706_subvencions_ccam

Més informació i bases reguladores de la concessió de subvencions a:

http://ccam.gencat.cat/ca/serveis/subvencions/index.html