Back to top

Future industry congress. Barcelona 14 i 15 de juny.

Future industry congress. Barcelona 14 i 15 de juny.

El congrés sobre indústria avançada, digital i connectada és un espai on conèixer les tendències i l’estat de l’art tecnològic de la fabrica del futur i la quarta revolució industrial.

Es parlarà de la fàbrica 4.0, un nou paradigma interconnectat on conflueixen les tecnologies industrials i digitals i que comporta nous processos de fabricació, l’ús intel•ligent dels recursos energètics i materials, així com a la integració de sistemes automatitzats que deriven en una indústria més eficient i competitiva.

Eurecat, organitzador de la 1a edició del Future Industry Congress, adopta un rol fonamental en aquest nou escenari, com a centre tecnològic generador de coneixement i com a pont entre els avanços en R+D i el sistema productiu.

Future Industry Congress recull la tradició de difusió tecnològica que tant ASCAMM com BDigital realitzaven abans de la fusió en el centre tecnològic Eurecat. Aquest congrés prendrà el relleu del BDigital Global Congress, referent a Catalunya sobre innovació digital que l’any passat va celebrar la seva 17a edició, i el Forum Ascamm, esdeveniment dedicat a la innovació en el sector industrial que va celebrar 10 edicions el 2015.

Future Industry Congress té com a objectiu promoure l’adaptació de les empreses industrials a les últimes innovacions digitals i la quarta revolució industrial, posant les bases per construir l’empresa del futur.

És el punt de trobada obligada de professionals del teixit empresarial, proveïdors i empreses que vulguin desenvolupar projectes en l’àmbit de la tecnologia, la innovació i la recerca industrial.

El congrés se celebrarà els propers dies 14 i 15 de juny a Caixaforum Barcelona.

Més informació: http://futureindustrycongress.com/ca/congres/