Back to top
 

Eix comercial

PalamóSwing

Més informació

Qui organitza l’esdeveniment?

L’associació per al foment empresarial del comerç i turisme de Palamós – Fecotur. Aquesta associació, que existeix des de fa 30 anys, sempre ha vetllat per la promoció i dinamització del comerç, la gastronomia i els serveis del municipi.

Com funciona?

Es prepara una campanya de difusió en els mitjans de comunicació i publicitat en el mateix municipi per donar a conèixer l’esdeveniment.

S’habilita un circuit per als vianants pels principals carrers del municipi, ambientat en l’època del swing, amb fil musical, on es pot trobar:

  • Comerços i altres establiments decorats i ambientats d’acord amb la temàtica del swing (samarretes de ratlles marineres i mocadors vermells).
  • Espai de maquillatge i perruqueria per als més petits.
  • Grup de música de swing.
  • Degustació del producte exclusiu de les pastisseries del municipi:  “el pastís dels agustins”, que s’ofereix si s’ha realitzat alguna compra.

Valor afegit

És una botiga al carrer plenament temàtica que posa l’èmfasi en el gaudi del swing per potenciar l’experiència de la compra. És important destacar que els establiments donen a una organització benèfica  una part dels diners que obtenen.

Objectiu

Que els establiments puguin donar a conèixer les seves activitats, incrementar la mitjana de la despesa i desestacionalitzar.

Que els visitants gaudeixin d’una experiència de compra exclusiva i única en què s’origini un record inoblidable que els faci tornar a Palamós en un futur.

Conclusions/Valoracions

Tot i que els associats van mostrar una certa reticència per l’elevat nombre d’activitats proposades, que podien “distreure els visitants” de fer compres, al final de la fira la majoria dels associats es van mostrar satisfets pels resultats obtinguts.

Caldria:

  • Millorar la implicació dels associats pel que fa a la indumentària temàtica i a la decoració dels establiments
  • Treballar la idea que es tracta d’un esdeveniment únic a Palamós i que s’hauria de veure’l i viure’l com a tal.
  • Gaudir-l’experiència des de dins per transmetre-la a fora.
Palamoswing
Palamoswing
Palamoswing