Back to top
 

Emprenedoria

Premis Projecta’t 2020

Ho organitza

ddgi

Hi col·labora

co-creix

Amb el suport de

generalitat de catalunya
fons europeu

Qui hi pot optar?

Empreses que s’hagin constituït, com a màxim, cinc anys abans de la data de publicació de la convocatòria dels premis Projecta’t. Es considerarà com a data de constitució la que consti a l’escriptura de constitució de la societat o als documents de constitució. L’empresa ha de tenir identificat un repte i/o oportunitat de millora i ha de justificar la necessitat d’un suport extern per orientar la seva estratègia empresarial.

 

Treballadors autònoms que hagin estat donats d’alta al règim d’autònoms com a màxim tres anys abans de la data de publicació de la convocatòria dels premis Projecta’t. L’autònom ha de tenir identificat un repte i/o oportunitat de millora que impliqui el compromís, a curt termini, de constituir-se com a empresa i ha de justificar la necessitat d’un suport extern per assolir-ho. L’activitat objecte de la sol·licitud ha de ser l’activitat principal del treballador autònom.

 

Les empreses i treballadors autònoms que s’hi presentin han de tenir el domicili fiscal i el centre de treball a la demarcació de Girona i han d’haver identificat reptes o oportunitats de millora que, per mitjà d’un suport extern, els ajudi a orientar la seva estratègia empresarial.

Descarregueu-vos les bases

En què consisteixen els premis?

Es premiaran 10 iniciatives, que obtindran un acompanyament de sis mesos, en què rebran fins a 40 hores d’assessorament personalitzat d’un o més consultors experts  sobre els àmbits que necessitin (legal, ambiental, màrqueting, vendes, tecnologia, etc.) per dur a terme la iniciativa empresarial.

Què es valorarà?

De les candidatures presentades es valorarà l’activitat i la trajectòria empresarial, la capacitat per generar un impacte econòmic i social, el repte i/o oportunitat de millora i la justificació de la necessitat d’un mentor que contribueixi al seu creixement.

 

Consulteu els barems de puntuació a les bases (apartat 9) i a la convocatòria (apartat 2) publicades al Butlletí Oficial de la Província de Girona.

Consulteu les bases

Com es desenvoluparà el programa?

Tindrà tres fases i es durà a terme al llarg de 6 mesos. 

 

Fase de detecció 2020

  • S’assignarà un tutor.
  • Es detectaran les necessitats d’assessorament.
  • Es buscarà l’expert més adient.

 

Fase d’assessorament 2020-2021

  • S’establirà el pla de treball.
  • S’executarà l’assessorament.

 

Fase de presentació 2021

  • S’organitzarà una jornada de treball en xarxa entre tots els premiats

Com i quan s’hi pot participar?

Els candidats han de presentar la sol·licitud a la Diputació de Girona pel canal electrònic designat i seguint els criteris marcats a les bases i a la convocatòria dels Premis Projecta’t.

 

La convocatòria s’obrirà el dia 19 de juny de 2020 i s’anunciarà al Butlletí Oficial de la Província de Girona (BOPG). A partir de l’endemà de l’obertura de la convocatòria, hi haurà trenta dies naturals per presentar les candidatures als Premis Projecta’t.

 

Termini de presentació: del 20 de juny al 19 de juliol de 2020